Cadouri de Martisor de neuitat!

Inca dinainte de a deveni RiBOX ne-am propus sa fim o sursa de inspiratie pentru fiecare, un mijloc elegant de a va prezenta colectiile noastre de cadouri.

Fiecare an este o noua provocare, o noua cautare de inedit, totul gandit astfel incat destinatarul cadoului sa fie placut surprins.

Anul acesta va oferim o colectie de cadouri sub semnul elegantei si prospetimii, cu nuante organice si pure.

Cadourile sunt adaptate gusturilor si exigentelor fiecaruia, cu dulciuri exclusiviste, macaron gluten free de la Dolceamaro si din ciocolata pura Vannucci, cosulete atent alese astfel incat intreg ansamblul sa creeze armonie si eleganta.

Albastrul cerului de  primavara a fost tema acestui cadou deosebit, am imbinat cromatica bine aleasa cu practicul dat de poseta port reviste, un obiect ce nu poate lipsi dintr-o casa.

Aceasta "bijuterie" a colectiei de anul acesta, cu praline de cea mai buna calitate Venchi, asortate cu un martisor auriu discret si extrem de elegant, este un "must have" pentru doamne. Cutia eleganta, cu tonuri pregnante de alb si negru si o tusa de auriu poate fi oricand folosita drept caseta de bijuterii.

Va invitam sa vizitati intreaga colectie de cadouri, sa va bucurati de cele primite si sa nu uitati sa fiti darnici intotdeauna. Un cadou daruit din suflet si un zambet sunt calea sigura catre admiratia si increderea celorlalti.

Ultimile stiri

  Produsul a fost adaugat in cos