Ribox Logo
    Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
  Produsul a fost adaugat in cos

3-IN-1 Pachet Combo - TEA OF LOVE 15 Plicuri cu 3 Arome 35G

Cod produs: 2020060801A

63.50 Lei

31.75 Lei

cu TVA inclus

Stoc:  
Pentru livrare la adrese multiple, va rugam sa va autentificati aici

3in1 Sachets Combo – 3 arome de ceai, sub formă de plicuri, care creează cadoul perfect. Pachetul conține 5 plicuri din fiecare aromă.

  • Tiffany’s Breakfast – Un ritual mult iubit de consumatorii de ceai din întreaga lume este ceaiul servit la micul dejun, care este cu adevărat o doză de revitalizare într-o ceașcă! Acum, chiar și legendara Holly Golightly alege ceaiul “Tiffany’s Breakfast” cu o picătură de lapte și zahăr în detrimentul cafelei pe care o credea de neînlocuit!
  • The Playful Pear – Se spune că fericirea există numai atunci când ai alături un partener. Am aplicat această filozofie atunci când am realizat acest amestec special, prin combinarea ceaiului verde din Himalaya și Sencha. Pentru a-i asigura unicitatea am adăugat și pere, totul pentru a crea un gust cât mai complex, dar în același timp jucăuș. Este pear-fect!
  • La Vie en Rose – Expresia “a vedea viața în roz”, sau cum zic francezii “La Vie en Rose”, descrie perfect acest ceai. Gustul răcoritor și revigorant îți va deschide ochii și sufletul pentru a aprecia viața, lucrurile cu adevărat importante.
Lasa un comentariu
*
*
*
*
*
  Produsul a fost adaugat in cos